Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Your partner in hard & soft flooring

Realisatie Showroom

Maserati Centre Antwerp

Projectdetail

Maserati Centre Antwerp

Voor het project van Maserati Centre Antwerp plaatsten we 500m2 vloertegels van het formaat 60x120cm, behorend tot de serie Casa Dolce Casa van Florim. Om een perfect vlakke en duurzame vloer te garanderen, werd er voorafgaand aan het tegelen een extra egalisatielaag aangebracht. Een flexibele S2 lijm werd gebruikt omwille van zijn uitstekende hechting en flexibiliteit, wat essentieel is voor tegels van dit formaat en voor een vloer met intensief gebruik in een showroomomgeving. Ook de trap met de verdoken led-verlichting is een pareltje geworden.

Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat de entree van de showroom een uitnodigende en representatieve uitstraling heeft door te kiezen voor een professionele profielmat. Specifiek hebben we gekozen voor de Forbo Plain Nuway Tuftiguard met een dikte van 12mm. Deze hoogwaardige profielmat draagt niet alleen bij aan de esthetiek van de entree, maar biedt ook functionaliteit door vuil en vocht effectief tegen te houden, waardoor de showroom altijd een verzorgde aanblik behoudt.

Het resultaat van deze samenwerking is een vloer die niet alleen de schoonheid van de Casa Dolce Casa-serie weerspiegelt, maar ook de luxe en professionaliteit van Maserati als merk. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een omgeving die perfect aansluit bij de verwachtingen van de klanten van Maserati.

Aannemer

Domus Team

Architecten

Cubyc Architects

Locatie

Uilenbaan 196, 2160 Wommelgem

Oppervlakte

500m²

Jaar van realisatie

2023

Referenties