Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Your partner in hard & soft flooring

Realisatie Kantoren

Hoofdkantoor AXA België

Projectdetail

Hoofdkantoor AXA België

Voor de nieuwbouw en renovatie van 3 kantoorgebouwen (Regent 1, Regent 2 en Troon) in het centrum van Brussel werd Technicarro-CAP ingeschakeld voor het leveren en plaatsen van de tegels.

De trappen en de trappenhallen werden uitgewerkt met de Mosa Global Collection (GlobalGrip) serie in formaat 30x30cm. De klant koos voor de kleur antraciet grof gespikkeld. In de sanitaire ruimtes werden de vloer en de muren afgewerkt met een gelijkaardige variant maar dan in de effen kleuren ivoorzwart en porseleinwit. Voordeel van de GlobalGrip serie is dat deze een antislipwaarde hebben van R10 en dus uitermate geschikt zijn voor dergelijke ruimtes.

Eén van de hallen werd afgewerkt met een keramische parkettegel van het Italiaanse Serenissima. Er werd gekozen voor de Acanto serie in formaat 30x120cm.

De muren werden bijkomend afgewerkt met een 10x30cm wandtegel in de unicolor kleur porselein wit van de Matt Collection serie van Mosa. In de keuken ruimtes werd gewerkt met een Mosa wandtegel in de kleur bright white van de serie Murals Blend.

Aannemer

BAM Interbuild / CFE Group

Architecten

A2RC Architects

Locatie

Regentlaan 7, 1050 Brussel

Oppervlakte

8000m2 

Jaar van realisatie

2017

Referenties